Hoe versier je een hogeropgeleide

We hebben nu te maken met een veranderde samenleving. Tegenwoordig bezoeken heel wat meiden de universiteit en dan zijn er heel wat kerels die een minder hoge opleiding achter de rug hebben. Dan vraag je je wel af hoe je een meid moet versieren die een hogere opleiding heeft genoten. Verder zit je nog met tal van vragen waarop je geen antwoord kan vinden. Die antwoorden zal je allemaal vinden als je in contact komt met een hogeropgeleide meid en dan zal je merken dat zij evenveel warm bloed door hun lichaam hebben stromen dan elke andere meid. Alleen moet je wel degelijk rekening houden met hun opleidingsniveau.

Vaak doen vrouwen die meer gestudeerd zijn dan een vent alsof ze moeilijk te krijgen zijn. Als jij je op stang laat jagen door zo een houding dan zal je geen succes hebben. Benader elke meid op dezelfde manier. Laat merken dat het jou niets doet dat zij gestudeerd is. Je moet er ook voor zorgen dat zij het niet alleen voor het zeggen zal hebben. Zo een relatie zal zeker niet goed gaan. Maak haar het hof en laat haar weten dat je belangstelling hebt voor haar. Het zal zeker verschil uitmaken als jij een beetje kennis hebt voor het vak waarin zij gestudeerd is. Laat merken dat jij er ook wat verstand van hebt en niet dat je er geen kaas van hebt gegeten. Jullie moeten elkaar kunnen aanvullen en niet op hetzelfde vlak gespecialiseerd zijn.

Verder moet zij weten wat jij van haar verwacht en geef ook aan wat jij het liefst zou willen hebben. Kan zij zich daarin terug vinden dan zal zij jou zeker tegemoet komen. Doe niet expres alsof jij dom bent, want een meid die een hogere opleiding heeft genoten wil best wel pronken met haar date en als jij doet als iemand die van niets afweet dan zal zij niet veel van jou willen weten. Probeer haar dus ook tegemoet te komen door op zoek te gaan naar informatie over onderwerpen haar vakgebied rakende en zo zullen jullie goede gesprekken met elkaar kunnen hebben over uiteenlopende zaken. Dit gaat jou het gevoel geven dat jij er ook mag wezen en dan jij ook telt.

Verder moet je proberen haar te veroveren door datgene waar jij goed in bent. Ben je een goede minnaar, maak haar dan het hof en probeer dan ook haar hartstocht op te wekken. Door middel van kussen en aanraken moet je haar duidelijk maken dat je in haar bent geïnteresseerd en dat je haar verleidelijk vindt. Geef haar het gevoel dat zij alles voor jou betekent en dat jouw wereld om haar draait. Zoveel aandacht en waardering zal haar overstag doen gaan. Verras haar met kleine dingen die zij leuk vindt en je zal gauw merken dat zij het zal weten te waarderen. Dan zal zij zich ook aan jou gaan hechten en langzamerhand zullen jullie nader tot elkaar komen. Communicatie is heel belangrijk.

Gratis Aanmelden

Een reactie plaatsen