Wat zoeken hogeropgeleide vrouwen in mannen

Er wordt een nieuwe trend ingezet. Tegenwoordig zien we dat veel meer vrouwen een hogeropgeleide studierichting kiezen dan mannen. Over het algemeen zie je op de scholen altijd meer vrouwen dan mannen, maar hoe hoger de opleiding hoe minder vrouwen je zou tegenkomen. Nu zien we dat dit aan het veranderen is. Er gaan steeds meer vrouwen naar de universiteiten dan mannen. Dit heeft als gevolg dat er een behoorlijk aantal hoogopgeleide vrouwen rondlopen in de samenleving. Deze vrouwen zijn niet gauw tevreden met een man. Gaan zij op zoek naar een partner dan verwachten zij veel meer dan de doorsnee vrouw. Vooral als het gaat om het ontwikkelingsniveau van de man.

Vrouwen met een hogere opleiding willen vaak een man hebben die zelf ook gestudeerd is. Ze kijken uit naar een man met een hogere ontwikkelingsniveau en ook al is die in jaren veel ouder dan zij zijn. Doordat ze langer studeren dan vrouwen die een lagere opleiding hebben genoten, kijken ze op latere leeftijd uit naar een serieuze man. Dan is het heel moeilijk om een jonge vent te vinden en moeten ze genoegen nemen met een oudere man. Soms kan het gebeuren dat ze tijdens hun studie in contact komen met een bepaalde groep mensen en dan zoeken ze in deze groep naar een metgezel. Het is niet vreemd dat ze vaak omgaan met mannen die gescheiden zijn, omdat zij geen normaal huiselijk leven kunnen hebben door hun drukke werkzaamheden. Carrièrevrouwen begrijpen mannen die zelf hard werken heel goed.

Vaak wordt onterecht gedacht dat vrouwen die een hogere opleiding hebben genoten saaie bedpartners zijn. Dat is helemaal niet zo. Het kan zijn dat zij zich meer op hun studie hebben gericht en minder aandacht hebben gegeven aan vriendjes. Hierdoor hebben ze minder ervaring met seks, omdat het er gewoon niet van is gekomen. Dit heeft niets te maken met een verminderde belangstelling in erotiek. Deze vrouwen zijn net als andere vrouwen van vlees en bloed en hebben evenveel behoefte aan een man in hun leven als elke andere vrouw. Zij zijn blij als ze een hartstochtelijke man leren kennen met wie zij de verloren tijd kunnen inhalen. Zij moeten niets hebben van een saaie man die geen belangstelling heeft voor seks. Als ze kunnen kiezen hebben ze liever een man met een lagere opleiding, maar een man die sensueel is.

Het kan weleens voorkomen dat vrouwen met een hogere opleiding zich boven de man verheven voelen als die minder gestudeerd is dan hen. Dan drukken ze zo een man in een hoekje en als de man niet stevig in zijn schoenen staat, zal hij het ook nog toelaten. Dit is geen goede basis voor een prettige samenzijn. Man en vrouw moeten gelijk zijn aan elkaar en ook respect hebben voor elkaar. Als man moet jij je niet onder de voeten laten lopen, maar altijd kenbaar maken wat jij wel of niet prettig vindt. Door een goede balans zal het zeker werken.

Gratis Aanmelden

Een reactie plaatsen